info@hbeter.nl

Over ons

Jan SinotJan Sinot is journalist, trainer en coach. Hij heeft drie hoogbegaafde kinderen. Samen met dochter Ellen schreef hij het boek IQ te koop! Zijn passie voor hoogbegaafdheid ontstond uit eigen ervaring, als slim kind én als ouder. Jan: “Ik vind het vreselijk om te zien hoe nieuwsgierige, leergierige kleuters in vijf of tien jaar veranderen in lusteloze tieners die nergens meer warm voor lopen. Die al hun enthousiasme zijn kwijtgeraakt. Daar wil ik met HBeter graag verandering in brengen.”

Ellen Sinot is ervaringsdeskundige en coauteur van IQ te koop! Sinds dit boek verscheen, Ellenhoudt ze zich bezig met onderwijs en hoogbegaafdheid. Ellen studeert psychologie met als specialisatie onderwijskunde en kan door haar ervaring de theorie goed overbrengen in de praktijk. Ze schrijft columns voor het tijdschrift Talent en ontwikkelt samen met Jan Sinot een onderwijsprogramma voor hoogbegaafde kinderen.

Kijk onder de tab ‘Aanbod’ voor een overzicht van onze lezingen, duoworkshops, trainingen en mogelijkheden voor coaching. Staat er niet bij wat je zoekt? Wij denken graag mee over een aanbod op maat.